Добавка за масло марка Ресурс бензин 150гр.

38.40 лв.

RESURS за бензинови двигатели с вътрешно горене работещи с минерални и полусинтетични масла

Добавка за масло марка Ресурс бензин възстановява и защитава от износване двигателя, като свежда триенето до нула, с това намалява до 5 пъти изгарянето на масло. Повишава компресията до 40 %. Предотвратява сухото триене при високи натоварвания, прегряването и най-полезното му действие, е че спомага да не се износват детайлите в двигателя при студеното му стартиране.

SKU: resben150 Категории: , Етикети: , , ,

Добавка за масло марка Ресурс бензин полепва по детайлите на двигателя като образува смазочен филм, който намалява триенето, а оттам идва и другото благотворно следствие за шофьора, като икономия на горивото. Използването на ресурс повишава компресията, оттук разхода на
масло покрай сегментите и едно от най-полезните му действия е намаляване на триенето при студен старт на двигателя и следователно лесното му стартиране. Частиците на ресурс не запушват масления филтър. Под действието на високата температура и налягане в двигателя, микро частиците започват да възстановяват повърхността на износените части. Ресурс образува пореста структура, която надеждно предпазва от износване и триене частите в двигателя.

Дозиране

– РЕМОНТНО ВЪЗСТАНОВИТЕЛНА ДОЗА  (при първоначално прилагане)

Когато технологията се прилага за първи път, количеството РЕСУРС необходимо за двигателя зависи от степента на неговото
износване (т.е.неговия пробег) и обема на маслото в него. За всеки конкретен случай важи таблица № 1.

Таблица № 1.

Ресурс дозиране

– ДОЗА ЗА ЗАЩИТА ОТ ИЗНОСВАНЕ  (при повторно прилагане)

Препоръчва се употребата на 50 гр. RESURS на 3-6 л. масло профилактично за защита от износване при всяка смяна на маслото.

Допълнителна информация

Тип масло-добавки

За двигател

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Добавка за масло марка Ресурс бензин 150гр.”

Свързани продукти